"Frontera" rep dos premis a la secció ZonaZine del festival de Màlaga


Festival de Málaga 2013, poster.

EL PERIÓDICO va assistir al novembre al rodatge de la pel·lícula, que transcorre íntegrament a la presó de Quatre Camins.

A la catifa vermella de Màlaga s'han donat cita els millors professionals del cinema. Enmig de tantes cares conegudes, estava l'equip de 'Frontera', llargmetratge de ficció rodat íntegrament a la presó de Quatre Camins, una pel·lícula en la qual han participat tant presos com a professionals del cinema. Ahir a la nit, 'Frontera' va rebre dos premis a la secció ZonaZine: Manuel Pérez a millor director i Christian Dolz a millor actor. El que el jurat no sabia, i per això no van trobar la seva filmografia per enlloc, és que Christian Dolz és un dels interns de Quatre Camins que va participar en el projecte de 'Frontera'.

EL PERIÓDICO va assistir al novembre al rodatge de la pel·lícula, que forma part d'un projecte de formació i producció artística a presons catalanes que alhora s'inclou en una xarxa europea de projectes en altres presons. Un dels reptes, i motiu pel qual els premis siguin un èxit més gran, és que la història estava condicionada a transcórrer entre els murs de la presó, 14 personatges en un sol espai. A 'Frontera', un grup de sis presos i 8 convidats assagen una obra de teatre fins que de sobte sonen les sirenes a la presó. Així, els presos fan de presos però no d'ells mateixos. La pel·lícula aborda les fronteres que hi ha entre les persones. La pel·lícula es podrà veure al juny a Marsella, on l'equip de la pel·lícula arribarà amb dos Biznagas sota el braç..

Frontera. Set de grabación.

Interns de Quatre Camins roden a la presó una pel·lícula anomenada 'Frontera'.Internos de Quatre Camins ruedan en la cárcel una película llamada 'Frontera'.

Link: EL PERIODICO

#Catalan

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey YouTube Icon