Mironins present al Cartoon 360

June 8, 2015

 

Cartoon 360 ha estat l'últim dels esdeveniments on ha participat Mironins després d'estar present en el 22th Internationales Trickfilm-Festival in Stuttgart i en la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya. Mironins ha participat al costat de diferents projectes per a sèries i especials de televisió, llargmetratges, sèries web, llibres o jocs de vídeo, dirigits a grups de nens en edat preescolar (6-9), adolescents i adults joves. Experts digitals van donar feedback instantani, així com valuosos consells sobre el pla de negocis, estratègies i desenvolupament d'aquests projectes..

 


 

 

 

Link: Cartoon 360

Tags:

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2009-2019 Cornelius Films S.L. Todos los derechos reservados.