Mironins acaba d'obtenir l'ajuda MEDIA al desenvolupament


Presentat al Cartoon Forum 2016, ‘Mironins’ de Cornelius Films, acaba d'obtenir 60.000€ de l'ajuda MEDIA al Desenvolupament de Projectes Individuals. En aquesta sèrie d'animació també participen Wuji House, Peekaboo Animation, Fundació Miró i la companyia polonesa Grupa Smacznego.

‘Mironins’ (26×7) és una comèdia slapstick sense diàleg per a nens d'entre 4 i 7 anys. Els mironins són gotetes de pintura de diferents colors, són sis criatures que viuen en els quadres de Joan Miró, el pintor català que va destacar en el surrealisme. A la nit, quan l'exposició tanca les seves portes i no hi ha visitants, els mironins surten de les pintures per viure aventures emocionants i un tant surrealistes, plenes d'humor i fantasia, en les quals la creativitat es posarà a prova. Mikel Mas, CEO de Cornelius Films, i Celia Rico Clavellino, guionista de la sèrie, encapçalen el projecte que Peekaboo Animation gestiona en mercats internacionals.

A més, han obtingut ajuda ‘The Memets’, projecte també d'animació original d'Ester Vicente i presentat per la companyia belga Walking the Dog, i el documental ‘The Lost Generation’ de Bettina Walter Productions.

En aquesta convocatòria el programa MEDIA d'Europa Creativa ha recolzat 67 projectes dels 437 sol·licitants per una quantitat total de 2.730.000 euros. El llistat dels beneficiaris està disponible en aquest enllacç.

Segons comenta l'Oficina MEDIA Espanya, “la línia de suport al Desenvolupament de Projectes Individuals té com a objectiu principal co-finançar el desenvolupament d'obres audiovisuals europees, en particular pel·lícules i obres televisives, tals com obres de ficció, documentals, pel·lícules infantils o d'animació, així com obres interactives i videojocs.”

Link: http://www.audiovisual451.com/mironins-consigue-la-ayuda-media-al-desarrollo/

#Catalan

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey YouTube Icon