"Extraños en la carretera" seleccionat al "Cortada. Festival de cortometrajes de Vito

Hem rebut la nostra SEGONA selecció: Marxem a Euskadi: al Cortada. Festival de cortometrajes de Vitoria-Gasteiz!!

"Extraños en la carretera" forma part de la Selecció Oficial del Festival de curtmetratges de Vitòria-Gasteiz, "Cortada", per ser presentats a la Secció Ficció el proper dissabte 3 de desembre a les 17:00 hores a l'Aula Fundació Vital Kutxa. El projecte forma part dels 98 curtmetratges seleccionats d'entre els 1278 rebuts enguany.

El festival, del 23 de Novembre al 3 de Desembre d’aquest any, ha obtingut la certificació de qualitat de l'AIC (Associació de la Indústria del Curtmetratge) i és certamen col·laborador dels Premis Goya i Premis Forqué, honor que només ostenten els festivals més importants de l'Estat.

L’enhorabona a tot l'equip!

Link: http://www.festivalcortada.com/seleccionados.html

#Catalan

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey YouTube Icon