Mironins preseleccionat en la convocatòria 2016 de RTVE de sèries d'animació infantil per a copr


RTVE ha preseleccionat sis projectes en la convocatòria de sèries d'animació infantil per a coproducció corresponent a 2016: 'Bradley and bee', de la productora Tomavistas; 'Em and snowy', d’Arait Multimèdia; 'Tin&Tan', de Mag Produccions; 'Port Paper', de Zumbastico Studios; 'Colorics', d’Ampa Studio i KD Produccions; i 'Mironins', de Cornelius Films.

Així ho ha donat a conèixer aquest divendres 23 de desembre la Corporació, que ha recordat que el passat 17 de maig es va obrir la convocatòria de projectes de sèries d'animació per a coproducció i s'han rebut 19 projectes de diferents productores espanyoles.

D'aquesta manera, ha aclarit que aquestes sis s'han seleccionat després de l'anàlisi de les candidates i ha afegit que la preselecció no implica la participació automàtica, que "haurà de concretar-se després de les negociacions pertinents i una vegada superats els processos de contractació de la Corporació".

Així mateix, RTVE ha explicat que ha valorat la "originalitat, competitivitat i innovació" dels projectes presentats, així com les iniciatives "especialment recomanades" per a la infància. "Han prevalgut les sèries pensades per educar a través de l'entreteniment i entretenir educant, així com la potencialitat crossmedia per a les noves pantalles", ha remarcat.

Link: http://www.lavanguardia.com/vida/20161223/412834277455/rtve-preselecciona-seis-proyectos-en-la-convocatoria-2016-de-series-de-animacion-infantil-para-coproduccion.html

#Catalan

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey YouTube Icon