"Extraños en la carretera" seleccionat per al Cortoespaña 2017


Extraños en la carretera entre els finalistes que opten a formar part del Cortoespaña 2017! Estem dins del llistat de 60 treballs a competició d'entre gairebé 900 curtmetratges presentats, dels quals només 30 títols seran els escollits per recórrer el país amb els festivals de CortoEspaña i formar part del circuit.

Un comitè de selecció format per noms de reconegut prestigi del curtmetratge i membres de l'organització de CortoEspaña serà l'encarregat de decidir quins curtmetratges seran finalment els seleccionats. El comitè està format per Álvaro Oliva, Cristina Molino, Diego Ruiz, Jorge Muriel, Patricia Font, Pedro Solís, Pilar Rubiales i Samuel Rodríguez.

Els curtmetratges seleccionats seran també els que optin als Premis Fugaç, guardons que inaugurem el 2017 i amb els quals busquem donar veu a la pròpia indústria del curtmetratge.

Link: https://www.cortoespana.es/cortosfinalistas2017

#Catalan

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey YouTube Icon